Hoi! Ik ben Nanda Elsinghorst

Eigenaresse van Personal Switch Doetinchem. Na instructrice te zijn geweest voor diverse groepen (Bodybalance, RPM, Bodypump, Body attack, Core training, Sh’Bam) en als fitness instructeur ontdek ik mijn echt passie. Het één op één trainen van mensen om ze met een goed en fit gevoel naar huis te laten gaan na een training. Sinds juni 2022 ben ik eigenaar van Personal Switch in Doetinchem. Een unieke kans om zoveel mogelijk mensen de kans bieden vitaler te worden en zo meer plezier uit het leven te kunnen halen.

Bodytec

Bodytec EMS

Je gehele lichaam training in 20 minuten!

Sportvasten

Maak nu de switch van suiker naar vetbranding.

Conditietraining

Verbeter je uithoudingsvermogen en je algemene lichamelijke gezondheid

Wat motiveert mij?

Het één op één trainen van mensen om ze met een goed en fit gevoel naar huis te laten gaan na een training.

één op één

Persoonlijk contact

Door jou goed te leren kennen geef ik je persoonlijk aandacht die bij jou past!

FUN!

Plezier

Sporten is niet leuk als je er geen plezier in hebt. Bij mij kom je met een lach binnen en ga je met een lach naar huis. (met misschien een beetje spierpijn)

knallen

Resultaten

Samen in ons intakegesprek bespreken wij je doelen en gaan er samen voor om die te bereiken!

Vraag nu een proeftraining aan

Met Nanda