Informatieavond Basis&Balans

Informatieavond Basis&Balans met omega-3 en vitamine D3/K2 op donderdag 29 februari.

Personal Switch by Nanda & SISUM Leefstijl- en Vitaliteitscoaching organiseren een informatieavond om je kennis te laten maken met keuzes die je hebt om gezonder, gelukkiger en vitaler te worden. Stappen die je daarin zelf in kunt zetten, sleutels naar vitaliteit!

We nodigen je dan ook graag uit voor de informatieavond Basis&Balans met omega-3 en vitamine D3/K2 op donderdag 29 februari aanstaande.

Om 19.45 uur staat er een kopje koffie of thee met wat lekkers klaar. De avond start om 20:00 uur met uitleg van Margriet Nijholt over gezond oud worden, tekorten uit voeding en de rol van supplementen hierbij. Een regelmatige en voldoende inname van omega-3 en vitamine D3/K2 kan de basis zijn om het lichaam weer in balans te krijgen. En daarmee de opname van andere vitale voedingsstoffen en vitaminen vergroten.

Margriet laat je kennis maken met de Pure Arctic Oil en de omega-3 bloedtest* van het Noorse bedrijf Eqology. Pure Arctic Oil is een hoogwaardig ‘full spectrum’ omega-3 product afkomstig van Arctische wilde vis, koudgeperste olijfolie en vitamine D3.

Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen, de olie te proeven en om de bloedtest te doen als je dit wil. Deze avond is kosteloos en zonder enige verplichting. Heb je interesse? Meld je dan aan bij Nanda of Anouk.

Basis&Balans met omega-3 en vitamine D3/K2

Datum: donderdag 29 februari
Tijdstip: 20:15 uur – 21:15 uur
Locatie: Personal Switch by Nanda

Nanda: nanda@personalswitch.nl | 06-14578883
Anouk: anouk@sisum.nl | 06-52407618

*Eqology biedt een unieke omega-3 test die de waarden meet van 11 belangrijke vetzuren, de omega-3 index en de verhouding omega-3/omega-6. Meten is weten!

Nanda Elsinghorst & Anouk Smits

Maak nu een afspraak!

Jij wilt je ook fitter, gezonder en beter voelen? Schrijf je nu in voor een proeftraining of een consult!

Gerelateerde berichten