Wat maakt Bodytec EMS zo uniek?

Ben jij op zoek naar een effectieve manier om te sporten en je gezondheid te verbeteren? Dan is Bodytec EMS wellicht iets voor jou! Maar wat maakt het nu eigenlijk zo uniek en waarom zou je hiervoor kiezen? In deze pagina leggen we het allemaal voor je uit.

Wat is Bodytec EMS?

Bodytec EMS staat voor Electro Muscle Stimulation. Hierbij worden door middel van elektrische impulsen je spieren gestimuleerd om te samentrekken. Deze impulsen worden via elektroden op je huid aangebracht en zorgen ervoor dat je spieren tot wel 90% worden geactiveerd. Dit is vele malen meer dan bij regulier krachttrainen in de sportschool.

Wat doet Bodytec EMS met je lichaam?

Door het gebruik van Bodytec EMS wordt er een full body workout gecreëerd. Je traint namelijk niet alleen de spieren die je bewust aanstuurt, maar ook de dieper gelegen spieren worden gestimuleerd. Dit resulteert in een betere houding en een algehele verbetering van je spierkracht en spieruithoudingsvermogen.

Bodytec in Doetinchem
Bodytec EMS – voor snelle en goede resultaten!

Hoe snel resultaat na Bodytec?

Het fijne aan is dat je al na enkele sessies resultaat zult zien en voelen. Dit komt doordat je spieren tijdens de training zwaarder belast worden dan bij reguliere krachttraining. Hierdoor ontstaan er microscheurtjes in de spiervezels, die zich na de training weer herstellen en sterker worden. Je zult dus niet alleen sneller resultaat zien, maar ook een hoger rendement uit je training halen.

Snelle resultaten: Met slechts 20 minuten Bodytec training kan je al snel resultaat zien

Waarom Bodytec EMS?

Bodytec EMS is ideaal voor mensen die weinig tijd hebben om te sporten, maar toch graag fit willen blijven en hun gezondheid willen verbeteren. Met Bodytec hoef je namelijk maar één of twee keer per week 20 minuten te trainen om resultaat te zien. Daarnaast is deze sport ook geschikt voor mensen met blessures, omdat je door de elektrische impulsen minder belasting op de gewrichten hebt.

Hoeveel val je af met EMS?

Bodytec EMS is niet primair gericht op afvallen, maar kan wel helpen bij het verbranden van calorieën en het stimuleren van de stofwisseling. Het exacte aantal calorieën dat je verbrandt tijdens een Bodytec training is afhankelijk van factoren zoals je gewicht, lengte en lichaamssamenstelling.

Kortom, Bodytec is een effectieve manier om je gezondheid en spierkracht te verbeteren, zonder dat je hier uren voor in de sportschool hoeft door te brengen. Wil je meer weten over Bodytec of ben je benieuwd of het iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op!

Personal Switch Doetinchem - De bodytec specialist

Alle voordelen van Bodytec op een rijtje:

  • Snelle resultaten: Met slechts 20 minuten Bodytec training kan je al snel resultaat zien. Je zult spiergroei en vermindering van lichaamsvet opmerken in een relatief korte tijd.
  • Tijdbesparend: Bodytec EMS maakt het mogelijk om in korte tijd een volledige full-body workout te krijgen. Dit bespaart je tijd en geeft je toch de mogelijkheid om effectief te trainen.
  • Volledige lichaamstraining: Bodytec stimuleert alle grote spiergroepen in het lichaam, wat zorgt voor een volledige body workout. Hierdoor kun je met slechts één sessie al je spieren trainen.
  • Lage impact op gewrichten: Bodytec EMS is een training met lage impact, wat betekent dat het minder belastend is voor de gewrichten in vergelijking met andere trainingen zoals hardlopen of gewichtheffen. Dit maakt het een goede optie voor mensen met blessures of gewrichtsproblemen.
  • Verbeterde bloedcirculatie: Bodytec zorgt voor een betere bloedcirculatie in het lichaam, wat de zuurstoftoevoer naar de spieren verbetert. Dit kan helpen om spierpijn te verminderen en de hersteltijd te verkorten na een training.
  • Verhoogde stofwisseling: Door Bodytec EMS wordt de stofwisseling verhoogd, wat kan helpen bij het afvallen. Het verbrandt namelijk niet alleen calorieën tijdens de training, maar ook nog uren daarna.
  • Vermindering van cellulitis: Bodytec EMS kan helpen bij het verminderen van cellulitis door de vetverbranding te stimuleren en de huid te verstevigen.
  • Personalisatie: Bodytec EMS kan worden aangepast aan jouw niveau en doelen. Of je nu een beginner bent of een gevorderde sporter, het programma kan worden aangepast om aan jouw behoeften te voldoen.

Door deze voordelen van Bodytec te overwegen, kan het een goede keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en tijdbesparende manier om te sporten.

Maak nu een afspraak!

Jij wilt je ook fitter, gezonder en beter voelen? Schrijf je nu in voor een proeftraining of een consult!

Gerelateerde berichten