Bodytec

Bodytec EMS

Je gehele lichaam training in 20 minuten!

Sportvasten

Maak nu de switch van suiker naar vetbranding.

Conditietraining

Verbeter je uithoudingsvermogen en je algemene lichamelijke gezondheid

Bodytec EMS

Bodytec is een trainingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van een elektrode-systeem dat spiercontracties stimuleert terwijl je oefeningen doet. Tijdens een Bodytec-training draag je een speciaal pak dat elektroden bevat die worden aangesloten op een machine die de impulsen afgeeft. De voordelen van Bodytec zijn onder andere dat het een zeer efficiënte manier van trainen is, omdat het elektrode-systeem ervoor zorgt dat je spieren harder werken dan bij traditionele krachttraining. Hierdoor kun je in een korte tijd veel resultaat behalen. Daarnaast kan Bodytec ook helpen om de bloedsomloop te verbeteren, de stofwisseling te verhogen, de spiermassa te vergroten en het lichaam te verstevigen. Bovendien kan het ook helpen om rugklachten te verminderen en de houding te verbeteren.

Sportvasten

Sportvasten is een trainingsmethode waarbij je gedurende 10 dagen een combinatie van vasten en sporten beoefent om je lichaam te resetten. Tijdens de 10 dagen volg je een strikt dieet en doe je dagelijks een specifieke vorm van sport, zoals intervaltraining. De voordelen van sportvasten zijn onder andere dat het kan helpen om het lichaam te ontgiften en de stofwisseling te versnellen. Door het vasten wordt het lichaam gedwongen om vetten als brandstof te gebruiken in plaats van suikers, wat kan leiden tot een vermindering van lichaamsvet. Daarnaast zijn andere mogelijke voordelen van sportvasten zijn een verhoogde mentale helderheid en focus, een betere nachtrust, meer energie en een versterkt immuunsysteem.

Conditietraining

Conditietraining is een trainingsvorm waarbij je je hart- en longfunctie traint door middel van activiteiten zoals fietsen. Het doel van conditietraining is om de algehele conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren. De voordelen van conditietraining zijn onder andere dat het de cardiovasculaire gezondheid verbetert, waardoor het risico op hart- en vaatziekten wordt verlaagd. Het kan ook helpen om het lichaamsgewicht te verminderen en de spiermassa te vergroten, wat kan leiden tot een verbeterde lichaamssamenstelling. Daarnaast kan conditietraining ook helpen om stress te verminderen en de stemming te verbeteren door de aanmaak van endorfines in de hersenen te stimuleren. Het kan ook helpen om de slaapkwaliteit te verbeteren en de algehele energie en vitaliteit te verhogen.

Wat motiveert mij?

Het één op één trainen van mensen om ze met een goed en fit gevoel naar huis te laten gaan na een training.

één op één

Persoonlijk contact

Door jou goed te leren kennen geef ik je persoonlijk aandacht die bij jou past!

FUN!

Plezier

Sporten is niet leuk als je er geen plezier in hebt. Bij mij kom je met een lach binnen en ga je met een lach naar huis. (met misschien een beetje spierpijn)

knallen

Resultaten

Samen in ons intakegesprek bespreken wij je doelen en gaan er samen voor om die te bereiken!

Vraag nu een proeftraining aan

Met Nanda